点我领取
免费专项课程
在线咨询
单项突破

全面提分从解决每个单项的薄弱点开始,锁定问题,各个击破。

主旨题和细节题哪个是薄弱点

逻辑推理条件是否充分

选项都没有语法错误选哪个

数学PS

数学多考1分,语文可以少考3分

数学DS

练熟题型思考步骤,充分条件准确判断

综合推理

IR考出8分点亮成绩单

总结提分

题不在多,吃透就行。知其然且知其所以然,就能经得住考场挑战。

新手指南

每个人都曾经是一只小白,考GMAT你需要知道的事情都在这里。

GMAT是什么考试

GMAT是Graduate Management Admission Test(研究生管理科学入学考试)的简称。主办方GMAC,Graduate ...

查看详细

GMAT报名流程

您需要一台能登上互联网的电脑,登入www.mba.com注册一个ID,请务必填写真实信息,注册完成后,在3天内(一般几个小时就可以了)会生成您 ...

查看详细

GMAT新政

北京时间4月18日晚上6点,博智受邀参加了由GMAC举办的线上会议,GMAC官方代表与我们面对面,就近期GMAT的新政策 ...

查看详细

考场流程和考试时间

GMAT考试流程和考试时间 通常来说在中国大陆地区每天的GMAT考试第一场从早上9:00开始。 单次GMAT考试中包括休息时间在内总共将近 ...

查看详细

备考核心资料

所谓核心资料,也可以理解为准备GMAT考试的最高优先级的资料。原则上来说,非真题的备考资料基本不推荐。 Official Guide ...

查看详细

解读分数报告

我25美金都花了,你就给我看这个?看GMAT ESR报告解读GMAT之七个传说 关于什么是ESR报告,有很多官方解释,参见MBA.com,...

查看详细
最新最热答疑

名师逐题讲解,即点即听;提出问题当天解答,实时推送至微信;不废话,只讲题!

1评分
8浏览

[Undefined ]Critical Reasoning

First-time computer buyers buying PXC home computers typically buy models that cost much less and have a smaller profit margin per computer than do PXC computers bought by people replacing their computers with more powerful models.  Last year PXC's profits from computer sales were substantially higher than the previous year, although about the same number of PXC computers were sold and the prices and profit margins for each computer model that PXC sells remained unchanged.
 
If the statements above are true, which of the following is most strongly supported by them?
最后条件给出每台电脑的销量利润率单价都没变,总利润增加了,总利润=总收入-总成本, 总收入=单价X销量 所以不是总成本增加了么? 我直接选了E,如果按照相关性做,总成本原文没有提到可以算无关,可是这不是可以推出来么。 正确答案D我也留下了,可是一时想不通D,就选了E. 请问E为什么不能推出总成本。
0评分
3浏览

[Undefined ]Sentence Correction

The spectacular disintegration of a comet last year in full view of ground- and space-based telescopes provided new insights into how comets form and may thus force a rethinking of the role of comets in the delivery of organic compounds to the evolving Earth.
老师你好 想问一次E选项是为什么错了?是因为has provided 和 may thus force不平行吗?那A选项中provided 和 may thus force就是平行了吗?谢谢老师
0评分
3浏览

[Undefined ]Sentence Correction

Unlike computer skills or other technical skills, there Is a disinclination on the part of many people to recognize the degree to which their analytical skills are weak.
通过unlike A,后面接对应的名词,排除了A.B,但已有解答关于to recognize 修饰谁,有疑问,难道不修饰最近的名词吗?那C是people,D是disinclined,E是disincination,在此就排除了C因为语义不通,然后用while 后面加V,主句变成有两个动词修改了原意,不如while doing,排除E。
0评分
3浏览

[Undefined ]Sentence Correction

Architects and stonemasons, huge palace and temple clusters were built by the Maya without benefit of the wheel or animal transport.
0评分
4浏览

[OG18 ]Reading Comprehension

The passage suggests which of the following about service provided by the regional bank prior to its investment in enhancing that service?

凡是这种细节定位the passage suggest that做的特别差… 这道题目第二段没读懂。 做这道题目时,问银行在改进服务之前提供的服务。我没读懂第二段说什么,但是隐约知道第二段再说改进服务,我就定位到第一段,还是做不出出来,不知道原文暗示了什么… 请老师指点下,这种细节题怎么做…主旨题都对了,细节全错了。
1评分
8浏览

[Undefined ]Critical Reasoning

First-time computer buyers buying PXC home computers typically buy models that cost much less and have a smaller profit margin per computer than do PXC computers bought by people replacing their computers with more powerful models.  Last year PXC's profits from computer sales were substantially higher than the previous year, although about the same number of PXC computers were sold and the prices and profit margins for each computer model that PXC sells remained unchanged.
 
If the statements above are true, which of the following is most strongly supported by them?
最后条件给出每台电脑的销量利润率单价都没变,总利润增加了,总利润=总收入-总成本, 总收入=单价X销量 所以不是总成本增加了么? 我直接选了E,如果按照相关性做,总成本原文没有提到可以算无关,可是这不是可以推出来么。 正确答案D我也留下了,可是一时想不通D,就选了E. 请问E为什么不能推出总成本。
0评分
3浏览

[Undefined ]Sentence Correction

The spectacular disintegration of a comet last year in full view of ground- and space-based telescopes provided new insights into how comets form and may thus force a rethinking of the role of comets in the delivery of organic compounds to the evolving Earth.
老师你好 想问一次E选项是为什么错了?是因为has provided 和 may thus force不平行吗?那A选项中provided 和 may thus force就是平行了吗?谢谢老师
0评分
3浏览

[Undefined ]Sentence Correction

Unlike computer skills or other technical skills, there Is a disinclination on the part of many people to recognize the degree to which their analytical skills are weak.
通过unlike A,后面接对应的名词,排除了A.B,但已有解答关于to recognize 修饰谁,有疑问,难道不修饰最近的名词吗?那C是people,D是disinclined,E是disincination,在此就排除了C因为语义不通,然后用while 后面加V,主句变成有两个动词修改了原意,不如while doing,排除E。
0评分
3浏览

[Undefined ]Sentence Correction

Architects and stonemasons, huge palace and temple clusters were built by the Maya without benefit of the wheel or animal transport.
0评分
4浏览

[OG18 ]Reading Comprehension

The passage suggests which of the following about service provided by the regional bank prior to its investment in enhancing that service?

凡是这种细节定位the passage suggest that做的特别差… 这道题目第二段没读懂。 做这道题目时,问银行在改进服务之前提供的服务。我没读懂第二段说什么,但是隐约知道第二段再说改进服务,我就定位到第一段,还是做不出出来,不知道原文暗示了什么… 请老师指点下,这种细节题怎么做…主旨题都对了,细节全错了。